Boule pokaler

Bocce Ball har varit populär i Europa i flera årtusenden och tillhör Boule sporterna. Denna sporten går tillbaka till den antika romerska imperietiden. Det är särskilt populärt i Italien och runt om i världen där personer från italienska anor har flyttat. I USA har vissa stadsområden bocce ball arenor som används ganska tungt. De senaste åren verkar det ha blivit allt populärare bland befolkningen som helhet. Vid helgsamlingar, picknick och familjeåterförening är bocce ball och boule ett populärt tidsfördriv.

Jag var nyligen i Spanien, Torrevieja och där samlades stora skaror med svenska pensionärer och spelade boule turnering dagligen, detta varvades med dansbandsmusik och det såg riktigt trevligt ut, även för en som bara är halvvägs till pensionsåldern.

I Göteborg har finns det numera även pubar som har Boule banor inomhus och har öppet dagligen.

Genom all denna boule hajp som nu råder har vi har märkt en ökning av användningen av boule boll utmärkelser och troféer för familjeevenemang samt större organiserade turneringar. 

När det finns en återkommande händelse som exempelvis turneringar av olika slag, så gillar människor att fira detta med en idrottspokal – och vilket bättre sätt att fira en boule turnering med, än med en evig trofé för att hålla exakta uppgifter om tidigare vinnare och ge framtida vinnare något att sträva efter!

För mindre händelser, som familjeåterföreningar, sommar picknick utflykter, eller divisions spel i städerna, kan mindre boule utmärkelser vara mer lämpliga. På Gravyrbutiken har vi ett fint urval av troféer och pokaler. Och om du inte ser något du gillar, kontakta oss bara, så kan vi kanske utforma något speciellt tillsammans just för dig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *