Golfpokaler

Idrottspriser pokaler och statyetter till golftävlingar

Ska du anordna eller bara är jakt efter någon utmärkelse i samband med en golfturnering eller bara en golf tävling som du och dina kompisar anordnat. Det är alltid kul att kunna ge den som vinner en pokal, statyett eller plakett. antingen så gör man det som en vandringspokal och graverar in för varje år vad vilken som har segrat eller så gäller det endast för en tävling. Vad finns det för alternativ på dessa utmärkelser, hur kan dom se ut och vad bör stå på en sådan pokal. Det är just det vi ska prova att hjälpa dig med.

Om du vill att din pokal ska symbolisera den sporten som idrottspriset ska vara till. Så finns det några alternativ att välja mellan. Det brukar finnas färdiga symboler och motiv för just golf, då antingen på en pokal och då sitter motivet på locket eller så finns det statyetter eller resin statyetter där det brukar vara olika stora symboler som står på någon typ av fot. Ska idrottspriset vara till någon yngre tävlande, kan det vara kul med en golfpokal i form av en statyett i resin.
har du tänkt att använda priset som en vandringspokal, så är valet antingen en pokal med en större sockel eller en plakett. Detta för att du då har en stor yta att gravera dina texter på.

En passande gravyr att sätta på exempelvis en pokal kan vara namnet på den som har vunnit och namnet på tävlingen och ett årtal. Ska det vara ett vandringspris så kan det räcka med att man skriver ett namn och sedan årtal. Hur mycket som ska graveras på sitt idrottspris, är såklart lite beroende på hur mycket yta som finns att gravera på. Ett stort uppslag på idrottspriser och mycket annat kring utmärkelser, kan ni hitta här.

Det finns många roliga idrottspriser och utmärkelser som man kan välja på idag. Just för golf, så kan det vara en golfklubba och boll eller så är det en hel golfspelare som står och svingar. Väljer du att skaffa pokaler så brukar det finnas toppemblem med olika motiv som är relaterat till golf. Eller exempelvis glasplaketter där gravyrytan är stor och där du antingen kan hitta något golfmotiv på någon golfspelare eller att du får ditt klubbmärke ingraverat.