Jag vill ha en pokal, en idrottspokal

”Jag vill ha en pokal, jag vill ha en pokal!” sade den fem år gamla fotbollsspelaren som förmodligen inte ens hade berört bollen under spelet! Idrottspokaler lockar alltid som minnesmärken för de yngre oavsett vilken sport de spelar eller vilken händelse de är med på. För den äldre generationen är en typ av trofé för dem att få ett skräddarsytt diplom med. Oavsett din ålder, oavsett din sport, oavsett ditt intresse, alla älskar en sportpokal!

De tillgängliga typerna av pokaler är verkligen oändliga och kostnadsskillnaden är lika oändliga. Ett annat mer kostnadseffektivt alternativ till sportpokalen är en medalj med ett band att ha runt halsen. Medaljen har många fördelar mot pokalen. Den första fördelen är låg kostnad. Medaljer är enkla att tillverka, beställa och leverera. De är lätta att distribuera till individer också. Ta till exempel ett springande lopp, medaljer delas ut vid mållinjen för tävlingar som sträcker sig från hundra till och med trettiotusen människor! Det skulle vara omöjligt att dela ut idrottspokaler till så många individer. Band kan sedan förvaras på en krok eller en gardinstång eller var som helst. vilket är en annan fördel jämfört med pokaler som tar mycket mer lagringsutrymme.

Idrottspokaler väger dock tyngre för många barn. Det finns en sådan mängd olika troféer oavsett sport, metall troféer som ser ut som konstnärliga statyer. Barnen vill bara ha ett minne av vilken sport de är engagerade i.

Pokaler kan delas ut av olika skäl. De kan distribueras för att vinna en individuell händelse eller lagspel. De kan också användas endast för deltagande och detta verkar vara normen för yngre barn som spelar i sport eller deltar i aktiviteter idag. Ett annat sätt som troféer ges är en större trofé för en grupp eller ett lag att dela på. I dessa fall överförs trofén ibland till enskilda lagmedlemmar för att hålla fast vid en viss tid innan den skickas vidare till nästa spelare eller gruppmedlem. I andra fall visas pokalen på en central plats för gruppen så att alla kan se och uppskatta den. Detta kan också inträffa efter att trofén har överlämnats till enskilda teammedlemmar eller gruppdeltagare.

Oavsett sport, oavsett aktivitet, oavsett säsong, det finns en trofé att ha! Pokalen kan vara för den enskilda gruppmedlemmen eller gruppmedlemmen eller en för hela laget eller gruppen, men en säker sak är att alla människor, unga som gamla, älskar att få en pokal eller medalj. Så det är lätt att göra den femåriga fotbollsspelaren lycklig som aldrig berör bollen genom att erbjuda henne en trofé och medan du ändå är på gång, så kastar du också in en medalj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *