Kora vinnaren

De flesta idrottsklubbar har idrottspokaler för att kunna utse vinnare eller att inspirera att prestera mer. Man kan få en pokal inom fotboll, handboll och ishockey bland annat. Det är ett mycket uppskattat pris för de flesta som utöver idrott eftersom det är en bekräftelse på att man har presterat något. Speciellt barn och unga vill gärna ha en pokal, en bekräftelse om att man har åstadkommit någonting.

Idrottspokaler kan man vinna inom elitidrotten, som till exempel fotbollsturnering. Tennis och golf har vandringspokaler, man lägger bara till namnet på årets vinnare. En av de mest kända pokalerna är Stanley Cup bucklan som det vinnande ishockeylagets spelare får visa upp hemma. Dessa idrottspokaler är mycket uppskattade av spelaren eller spelarna som får pokalen. Den är ju bevis på att man har varit med om något stort och vunnit.

Man kan få idrottspokaler även i motorsport. Inom till exempel rally, Formel 1 och inom mc sport. Pokalerna som ges brukar vara graverade. Men den allra mest uppskattade pokalen hamnar hos knattarna. Alla idrottande barn blir överlyckliga om de får en pokal.

Det kan vara svårt att hitta idrottspokaler som är snygga och passande, du är ju förmodligen inte ute efter en pokal för elitidrottare. Om du använder internet och letar i internetbutiker har du mer att välja på.

Idrottspokaler finns i glas, guldfärgad metall och silverfärgad metall. Du kan välja en pokal som är neutral eller en med motiv. En del av pokaler är utsmyckade med olika former, färger och figurer. Vissa är helt släta. Vissa idrottspokaler har även en lock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *