Tips på Graveringsplåtar

Ett pris i idrott behöver inte endast vara i form av en pokal, priser kan komma i en mängd olika varianter. För att gravera en bricka, plack, diplom eller plåt så krävs en viss teknik.

Att ställa in graveringen för ändamålet kan vara en skrämmande uppgift, speciellt om du aldrig har gjort det tidigare. Men det går göra processen enklare med snygga plackmallar. Annars kan du även göra detta enklare genom att följa 3 enkla tips för graveringsplåtar så kommer du enkelt få professionella resultat.

1. Fokusera på grunderna. Vem, vad, när, var och varför tilldelningen. Håll fast vid fakta och var kortfattad. Du bör kunna läsa en graverad plåt på mindre än en minut.

2. Var teckensnittsanpassad. Använd bara ett teckensnitt när du ställer in texten. För tonvikt, ändra storleken på teckensnittet och använd fet text eller kursiv för att markera viktig text.

3. Blankt utrymme. Använd blanka ytor för att bryta upp texten i olika områden och att lägga tonvikten på vissa delar av plåten.

Att försöka fylla en tom sida med ditt personliga meddelande kan kännas mycket skrämmande. Men för att hjälpa dig att uppnå professionella resultat kan du online hitta eller köpa fördefinierade mallar från populära graveringsplåtlayouter.

Nu kan processen för gravering verkligen börja. Numera är gravering en process där lasrar används för att permanent markera en yta med en design eller formulering. Gravering har funnits i århundraden och utfördes helt och hållet för hand med specifika verktyg. Medan processen har funnits i århundraden har datorer och användningen av laserskärare hjälpt till att påskynda graveringsprocessen något ofantligt mycket. Verktygen hjälper till att göra anpassad gravyr snabbare och billigare än någonsin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *